Domate Rose

Sezonaliteti: Gjithë vitin

Domate në ngjyrën e trendafilit me një aromë të pasur të ekuilibruar në mënyrë të barabartë midis të ëmblës dhe acidit.

Garniturë me domate Rose

Fillimisht, qëroni lëkurën e domates me një thikë të mprehtë të dobishme. Mbështilleni lëvoren. Vendosni lëvore në pjatë dhe lëreni të hapet. Nëse është e nevojshme, të ngjajë me një “trëndafil të hapur”. Për të përfunduar prekjen, shtoni degëzat e mentes.

Category: