Riccia

Sezonaliteti: Janar-Nëntor

Perime që rritet në rajone me klimë të butë. Marule është një burim i njohur i acidit folik dhe Vitamina A.

Sallatë jeshile me ton peshku

Lani dhe pastroni mire gjethet e marules, ndërkohë kulloni tonin dhe shtypeni me pirun. Prisni tulin e avokados ne kuba te vegjël, shtrydhni limon dhe përziejeni me tonin. Qëroni, grini holle qepen dhe bashkojeni me përzierjen.

Category: