Cappucina

Sezonaliteti: Janar-Maj & Shtator-Dhjetor

Perime që rritet në rajone me klimë të butë. Marule është një burim i njohur i acidit folik dhe Vitamina A.

Sallatë Çezar

Përgatisim bukën e thekur me hudhër dhe salcën për sallatën Çezar. Në një tas të madh përzierjeje, bashkoni të gjithë përbërësit tuaj dhe hidhni butësisht salcën e çezarit për të lagur të gjithë marulen.

Category: