image
image
AGROCON

MIRËSEVINI

image

Agrocon Albania është një kompani shqiptare që zhvillon aktivitetin e saj në fushën e bujqësisë.

Larmishmëria e investimeve dhe kujdesi i treguar për rritjen e prodhimeve të fresketa, ka bërë që Agrocon Albania të jetë e vetja kompani prodhuese e perimeve të freskëta e çertifikuar me standartet GLOBALG.A.P.

JU SJELLIM NË TRYEZË PRODUKTE CILËSORE
SIPAS KËRKESAVE TUAJA

VIZITONI BLOGUN

LAJMET E FUNDIT

image