News

Panairi AgroKos Prishtina

‘Kompania më e re e Grupit Balfin, gjatë datave 20-23 Tetor mori pjesë në pananirin “AgroKos Prishtina”, Panairi i Ushqimit dhe Pijeve. Ky panair hapi dyert e tij për të gjithë prodhuesit dhe tregtarët e industrisë së agrokulturës.

më shumë

read more